torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäiskiitos

Näin pääsiäisen alla ajattelin kirjoittaa taas hieman hyvin hyvin tärkeästä asiasta, kiitollisuudesta. Meillä Suomessa kun ei kansallista kiitospäivää vietetä, niin sellaisen voi kukin perustaa ihan itse, ja senhän voi oivallisesti yhdistää pääsiäiseen. Voimme olla kiitollisia kevään tulosta, lumen alta paljastuvasta maasta, auringosta, ruohonkorresta, lintujen laulusta, ystävistä, hyvästä ruoasta, pääsiäisen yllätysmunasta.

Oivallinen tapa harjoittaa kiitollisuutta on kiitollisuuspäiväkirja - toimii säällä kuin säällä, tuulella kuin tuulella. Jos on huono päivä, hyvien kiitollisuutta herättävien asioiden ajatteleminen nostaa mielialaa. Jos on loistava päivä, siitä tulee tätä myötä vieläkin upeampi.

Voit kirjoittaa käsin tai koneella, tyyli on vapaa. Pääasia on että keräät kiitollisuuden aiheita esimerkiksi 5-10 joka päivä ja tunnet oikeasti kiitollisuutta näistä asioista. Alkuun se voi tuntua hankalalta, mutta harjoituksen myötä tähän oppii kyllä helposti.

Mitä tämä sitten hyödyttää? Kiitollisuus on mahtava voima, joka vetää puoleensa lisää kiitollisuuden aiheita. Siis sen lisäksi, että muutut iloisemmaksi, positiivisemmaksi, puoleensavetävämmäksi ihmiseksi. Viljele kiitollisuutta säästelemättä joka puolelle, ihmisille, asioille, ruoalle, luonnolle, työlle, rahalle, terveydelle, menneisyydelle, ihan mille vain keksit!

Kun iloitsemme pienistä, saavutamme suuria. Suosittelen lämpimästi lukemaan Rhonda Byrnen kirjan Taikavoima, joka sisältää hienoja kiitollisuusharjoituksia 28 päivän ajalle ja siitä eteenpäinkin. Toimii!

Kiitos että luit tämän ;-) Aivan mahtavan loistavaa pääsiäistä Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti