tiistai 31. tammikuuta 2012

Kevätinspiraatioita

Kevät on kasvun aikaa. Miten sinä voisit kasvaa tänä keväänä? Katsele ympärillesi. Mitä kaikkia mahdollisuuksia sinulle tarjotaan? Uusi mielenkiintoinen harrastus? Luottamustoimi? Kurssi alalta joka sinua on aina kiinnostanut? Työpaikan tai alan vaihto? Älä sano vanhasta tottumuksesta ei, vaan mieti kuinka paljon uutta voisit saada elämääsi. Nyt on hyvä aika toimia ja ilmoittautua. Sekään ei haittaa jos vähän jännittää. Sitä enemmän voit tuntea itsesi voittajaksi kun pääset alkuun - saatika loppuun :-)

Toki uuden harrastuksen voi aloittaa kotonakin, aina ei tarvitse mennä jonnekin. Tai voisiko kevään haasteesi olla vaikkapa oman hälisevän mielen hiljentäminen? Tai kasvun paikka parisuhteessa: Hylkään vanhan riitelykaavan ja opettelen katselemaan puolisoani uudella tavalla. Mitä kaikkea positiivista hänessä näenkäään! Ja kuinka parisuhde tuntuukaan sen myötä paremmalta!

Uusien haasteiden vastaanottaminen ja vanhojen kaavojen rikkominen on erinomaista hyvinvoinnin edistämistä. Ole rohkeasti oma itsesi, ja tee sitä mikä tuntuu hyvältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti