perjantai 13. tammikuuta 2012

Uutisten sijaan hyviä uutisia

TV-uutiset eivät ole yleensä mitenkään mieltäylentävää katsottavaa kaikkine sotineen ja katastrofeineen. On helpompi pysyä positiivisella mielellä kun ei täytä mieltään liiallisilla huonoilla uutisilla tai väkivalta"viihteellä". Jos huomaat, että esimerkiksi uutisissa välitetty tieto maailman tilasta vaikuttaa mielialaasi, etsi parempia uutisia, niitäkin on onneksi tarjolla. Netistä löytyy sivustoja, jotka kertovat pelkästään hyviä uutisia, esim. http://www.guutiset.com/hyvat_uutiset/.

Ja TV:stä voi valita uutisten sijaan vaikkapa luonto-ohjelman. Vielä parempi jos pääset itse luontoon kävelemään, sen parempaa mielialankohottajaa ei ehkä olekaan :-)

Positiivista viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Näinhän se on että vaikka elämän tosiasiat tulee tuutista ulos joka päivä, niin Be Happy Don´t Worry asenne auttaa meitä kaikkia. Tosin kyllähän meidän kaikkien pitää olla huolissamme omasta maapallostamme ja lasten/nuorten tulevaisuudesta! Ja toimia asian hyväksi! Liiallisen materian tuputtaminen lapsille on aikamoinen tulevaisuuden turma. Kyllä vähemmälläkin pärjää. Välittäminen ja toisten auttaminen on avainasemassa nyt ja tulevaisuudesa. Ei se kenellä on hienoin auto tai isoin taulutv, tai pätäkkää niin ettei tiedä mihin sitä sijoittaa.
    Kaikkea hyvää vuodelle 2012, koitetaan olla vähemmän epäitsekkäitä!

    VastaaPoista
  2. Kyllä, lisää rakkautta maailmaan :-) Huolissaan olo ei auta ketään, mutta hyviä tekoja, välittämistä, positiivista mieltä ja auttamista, kiitos kyllä :-)

    VastaaPoista