tiistai 12. kesäkuuta 2012

Innostuminen

Näin kesällä kun aurinko paistaa ja on ihanaa, on helppo innostua asioista. Ellei vanha innosta, voi aina laittaa uudet tuulet puhaltamaan ja vaihtelu saattaa virkistää ihan huimasti koko elämää ja olemusta.

Itse olen innostunut mm. monenlaisten asioiden opiskelusta. Olen menossa kurssille myös heinäkuussa, ja olen siitäkin aivan innoissani :-) Mistä sinä innostut?

Ellet tiedä vielä mistä innostuisit, voit miettiä, mitä elämältä haluaisit - siis ihan oikeasti, kaikkein eniten, jos saisit rajattomat mahdollisuudet. Jos tämä tuntuu vaikealta, laita vaikka hetkeksi silmät kiinni tai jos sinulle sopii paremmin niin vaikka piirrä tai maalaa, mitä tekijöitä näet sielusi silmin unelmiesi elämässä. Sitten mieti, mikä voisi olla ensimmäinen askeleesi sitä kohti. Askel voi olla pienikin, mutta jokainen niistä on tärkeä. Voit ottaa niin monta askelta kuin haluat, ja tarvittaessa tarkistaa suuntaa välillä. Tähtimessä voi olla etelän matka, uusi ammatti, perheen perustaminen, puolimaratooni, koiran hankkiminen tai vaikka korvapuusti tavanomaisen wienerin sijaan. Aiheella ei ole väliä. Tärkeää on, että olet innostunut!

Innostavaa viikkoa! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti