keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kesäsää

Olen viime aikoina havainnut, että aika monella on huumorintaju koetuksella ns. lomasään kanssa. Joo-o, vettä on tullut aika mukavaan tahtiin, ei ole tarvinnut iltaisin kasvimaata paljon suihkutella. Harmaus ei houkuta, mutta paljonko maksaa hyvä mieli säästä huolimatta? Ei sen enempää kuin että valitset kivoja ajatuksia säästä valittamisen sijaan.

Mieti mikä on sinusta mukavaa. Ellei auringonotto nyt onnistu, niin mitä muuta voit tehdä? Uida voi sadesäälläkin, se virkistää ihanasti! Lämpimämpää vettä kaipaavat voivat suunnistaa kylpylään tai uimahalliin. Lenkkeillä voi myös sadesäällä, silloin ilma on upean happirikasta ja juokseminenkin sujuu keveämmin kuin helteellä. Ellet ole kokeillut, niin nyt on hyvä tilaisuus! Sateella voi harrastaa myös sisälajeja, pinkaise jumppaan tai käy pelaamassa sulkapalloa. Tai lue hyvä kirja, hyllyyn kertyneet lehdet, tee käsitöitä, katso hyvä leffa, järjestä vaatekaappi ja valokuvat tai siivoa maustekaappi. Tai pidä vaikka teemajuhlat ystävien kanssa! Naamiaisasu päälle ja hymy korviin :)

Ja kaikilla oli niin mukavaa... Eikä tietoakaan, että sää harmittaisi. Saat itse valita. Mukavaa lomaa tai kesää joka tapauksessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti