maanantai 28. tammikuuta 2013

Testaa itsesi ja sydämesi

Jokaisen kivun ja sairauden taustalla on enemmän tai vähemmän jokin fyysiseen kehoon asettunut tunne. Stressin vaikutukset kehon terveyteen ovat jo tuttuja asioita, mutta myös vanhat käsittelemättömät asiat voivat sairastuttaa. Puhutaan mm. tunnelukoista. Nämä ovat usein tiedostamattomia. Suurin osa ihmisistä kantaa sydämellään jotakin, vaikka ei sitä tietäisi tai muistaisi.

Paraneminen on aina prosessi. Prosessin saa yksinkertaisimmillaan alulle tutkiskelemalla omia ajatuksiaan, tunteitaan, käyttäytymistapojaan, uskomuksiaan. Ken on asiasta kiinnostunut, voisin suositella hyvää työkalua oman tilanteen puntaroimiseen: Paranemisen avaimet -testi. Testi sopii kaikille hyvinvoinnistaan kiinnostuneille, sinun ei tarvitse olla sairas vastataksesi siihen.

Varaa aikaa ja malttia testin tekemiseen, vastaa kysymyksiin rehellisesti, ja valitse ensimmäinen mieleesi tullut vaihtoehto jos emmit kahden vastauksen välillä (intuitio on oikeassa :) ). Varaa myös riittävästi aikaa tulosten huolelliseen läpikäymiseen. On tärkeää miettiä mitä tämä tarkoittaa minun kohdallani.

Nautinnollisia itsetutkiskeluhetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti