sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Herkullista 4.adventtia

Tänään Kaikkea Hyvää haluaa tarjota jouluisen makuelämyksen, ja samalla pientä puuhaa, johon voi uppoutua valkoista joulua odotellessa. Alla olevan linkin takaa löydät Italialaisen hedelmäkakun ohjeen, jonka bongasin Pirkasta viime vuonna. Kakku oli niin hieno löytö, että sitä piti tehdä myös tänä vuonna, ja haluan nyt jakaa reseptin lukijoille, jotka eivät ole sitä vielä löytäneet. Tämä kakku ei ole mikään perinteinen joulun hedelmäkakku, vaan melkoisen terveellinen vaihtoehto (varsinkin kun valitset luomuraaka-aineet) ja aika tuhtikin glögin kaveri, johon tulee tavallista kakkua vähemmän jauhoja. Ellet viihdy pitkiä aikoja rouhimassa pähkinöitä yms. niin osta valmiita rouheita.

Olkaapa hyvät, ja oikein makoisaa neljännen adventin iltaa!

http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/24297-italialainen-hedelmakakku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti