maanantai 5. joulukuuta 2011

Positiivisen mielen vahvistus

Kun ihmisellä on vahva positiivinen mieli, hän näkee kaikki tarjolla olevat mahdollisuudet ja menee rohkeasti kohti uusia haasteita. Hän on itsevarma, näkee itsensä ja muut hyvässä valossa ja on luottavainen tulevaisuuden suhteen.

Ylipositiivisuus, liika innokkuus ja suin päin asioihin syöksyminen ovat kuitenkin merkkejä positiivisen mielen ylikierroksista. Tarvitaan myös negatiivista ja neutraalia mieltä, jotta voidaan punnita ja harkita asioita, välttää vaaratilanteet ja tehdä viisaita päätöksiä.

Positiivista mieltä voi harjoittaa olemalla positiivinen, koettamalla nähdä asioiden valoisat puolet, kanssaeläjien hyvät ominaisuudet ja kurjiltakin tuntuvien tilanteiden tarjoamat mahdollisuudet. Positiivisen mielen harjoittamiseen sopii oivallisesti myös jooga.

Allaolevan linkin takaa löydät lisää tietoa positiivisesta mielestä sekä Anne Novakin ohjaaman ihanan, helpohkon positiivisen mielen kriyan eli kundaliinijoogan harjoitussarjan. Sivusto ja video ovat englanninkielisiä, ja varaudu myös laulamaan :-) Videon pituus on noin 52 minuuttia.

http://www.spiritvoyage.com/blog/index.php/what-is-the-positive-mind-the-3rd-body/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti