maanantai 31. lokakuuta 2011

Pienillä teoilla suurta iloa

Kuinka mukavalta tuntuukaan saada osakseen ystävällisyyttä, hymy ja pieni avulias teko. Mukavalta tuntuu myös olla avuksi toiselle. Me kaikki olemme täällä maailmassa auttaaksemme toisiamme. Mitä useammin muistamme auttaa, sen paremmaksi paikaksi teemme tämän maailman kaikille.

Koetapa auttaa tai ilahduttaa joka päivä jotakuta, tuttua tai tuntematonta. Teon sinänsä ei tarvitse olla suuri, voit vaikka pitää ovea auki perässäsi kauppaan tulevalle - tai auttaa lastenvaunuja työntävää äitiä bussin ovella. Voit helpottaa kaupan henkilökunnan työmäärää nostamalla ylös lattialle pudonneen tavaran tai vaatteen. Voit helpottaa siivoojan työtä nostamalla roskan roskiin, vaikka se ei olisi sinun pudottamasi. Voit palauttaa ohikulkijalle hänen pudottamansa käsineen ja pysähtyä autolla suojatien eteen odottamaan, että jalankulkija pääsee tien yli.

Täytetään maailma ystävällisillä teoilla, saamme itsekin ilon auttamisesta sekä meille palautuvasta ystävällisyydestä. Ja muistetaan olla kiitollisia saamastamme avusta!

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti